logo gume
RAD CENTAR ZAGREB d.o.o.
Poštanska ulica 11, 10410 Velika Gorica
IBAN HR8524840081102209431 (Raiffeisen Banka)

Telefon
01 6370 700, 702
098 301 880

Fax
01 6370 704

Radno vrijeme (sa strankama)
8:00 – 16:00

  O NAMA

  RAD CENTAR ZAGREB d.o.o. generalni je zastupnik i distributer RC Design i Brockfelgi i naplataka za Republiku Hrvatsku.

  Od svog osnivanja sredinom devedesetih godina, grupa poduzeća Brock je na području alu naplataka postala značajna svojim stalnim napredovanjem. Trenutno je u mogućnosti proizvesti preko 1.000.000 alu naplataka godišnje.

  Unutar poduzetničke grupe objedinjeni su dizajn, proizvodnja, marketing i prodaja. Asortiman naplataka od lakog metala obuhvaća dvije marke: Brock Car Fashion i RC Design-60 dizajna od 14 do 22 cola. Dojmljiv proizvodni program, kao i široko rasprostranjena paleta proizvoda, koja obuhvaća i višedjelne naplatke kao i dizajne za OFF ROAD i SUV vozila, čine bazu za ovakav uspjeh. Višenamjenska primjena naplataka je isto tako važna za koncept uspjeha kao i tekuće osiguranje kvalitete. Svi naplatci su podvrgnuti brojnim testovima i od strane TUEV-a su testirani i certificirani.

  U našim tvrtkama u Bergdorfu (Luxemburg), Weilerswistu (Njemačka), Jajcu (Bosna i Hercegovina) i Schlüchternu kod Frankfurta (Njemačka) zaposleno je trenutno preko 200 radnika.
  U Weilerswistu  je pored rukovodstva, prodaje  i odjela za razvoj smješten također i najmoderniji centar za logistiku, skladište i prodaju. Pored toga  ovdje se ručno montiraju dvodijelni i trodijelni naplatci.
  Prošle godine posebno se investiralo u naše njemačke tvrtke.

  U novom centru za logistiku u Weilerswistu  moguće je uskladištiti i isporučiti dnevno  30,000 naplataka. Ovo 20 m visoko skladište obuhvaća ca. 16.000 mjesta za palete na različitim nivoima . U impozantnom, skladištu s visokim regalima  skladište se velike količine milijunskih vrijednosti kako bi se osigurala isporuka u svako vrijeme. Naši kotači se proizvode u vlastitoj ljevaonici. Za optimalnu proizvodnju brine se  100 djelatnika uz  pomoć najmodernijih strojeva za lijevanje i obradnih centara sa  numeričkim upravljanjem.

  Poslije proizvodnje felge se finalno obrađuju u poduzeću Metec GmbH gdje se na kraju  nanosi lak sa jednim od najmodernijih uređaja za lakiranje felgi  u Europi . Uređaj za lakiranje je na najvišem tehničkom nivou i u skladu je  sa najnovijim standardima  za kvalitetu.
  Ovakav suvremeni uređaj za lakiranje i premazivanje nam omogućuje da ponudimo garanciju od 3 godine za sve naplatke koje smo mi lakirali, također i  za SLC prevučene naplatke.  Patentirana tehnika prevlačenja odlikuje  se već godinama dugotrajnošću , koja se svodi na izvedenu kombinaciju raznih materijala. Ovome doprinosi pored ostalog  dodatni akrilni prah, koji je dodatak svim našim lakiranjima i služi kao zaštita. Ovaj materijal je  proračunski skuplji  i rastrošniji nego što je to uobičajeno lakiranje, ali je po svojim osobinama neusporedivo bolji.
  Povećanjem debljine  sloja i poboljšanom gustoćom  materijala postiže se veća zaštita od korozije, soli i drugih pojava što nastaju vremenskim utjecajima. Također se prašina sa kočnica mnogo lakše odstranjuje sa akrila. Neće dolaziti do poznatog  „nagrizanja“

  Kako bi osigurali uspjeh i prvoklasnu kvalitetu, kako bi kupci ostali zadovoljni, i kako bismo povećali njihov broj tu su vrhunski školovani djelatnici, prvoklasna prodajna dokumentacija i permanentno aktualizirane stručne ocjene od nadležne ustanove, koncept uspjeha, kao i stalne zalihe u skladištu naših proizvoda.